+355695188888 info@luiseta.com
Select Page
Kush është Luiseta?

Kush është Luiseta?

“Thyej rregullat e modës dhe tregoji botës stilin tënd unik! Bashkohu me Luiset-ën dhe dominoji Trend-et dhe Brend-et!” – Kjo është motoja e Luiset-ës! Qëllimi i Luiset-ës është ti shërbejë komunitetit duke i ofruar një gamë të gjerë produktesh...
Atlete Për Femra: 20 Modele Që Do Ju Rrisin Stilin Me Pak Lek!

Atlete Për Femra: 20 Modele Që Do Ju Rrisin Stilin Me Pak Lek!

Me siguri keni parë shumë atlete për femra, por asnjë nuk ua ka mbushur mëndjen ta blini! Disa prej pamjes jo shumë trendy, disa prej çmimit, dhe të tjera prej cilësisë së dobët. Të gjitha femrat dashurojnë të veshin atlete, jo vetëm për komoditin që ofrojnë por edhe...
Modele të fustaneve ideal për mbrëmje!

Modele të fustaneve ideal për mbrëmje!

Jo të gjithë fustanet që vishen gjatë ditës janë adekuat edhe për mbrëmje, madje ka të tillë të cilët duhet të vishen vetëm gjatë mbrëmjeve. Luiseta ka përgatitur një listë të fustaneve të cilët janë në trend kohët e fundit, dhe preferohet t’i vishni gjatë kokteileve,...