+355695188888 info@luiseta.com
Select Page

PRISNI ME JAVË TË TËRA POROSINË NË ASOS, LUISETA SJELL NË KOHË REKORD POROSINË TUAJ

Sa herë jemi tensionuar, sepse porositë e bëra në rrjetet, si Asos, vonojnë përtej kohës së premtuar?! Pas çdo porosie, pritja bëhet edhe më e gjatë…

Luiseta jep zgjidhjen e çdo preference! Në çdo moment, kudo ndodheni, LUISETA.COMsjell produktet nga markat ndërkombëtare. Ne jemi destinacioni global i modës për çdo gjini, për çdo moshë dhe më i afërti i mundshëm për ju!

Hap pas hapi me modën, hap pas hapi me markat ndërkombëtare, në një hap me preferencat tuaja!

Te Luiseta ju gjeni shumëllojshmëri produktesh, nga Brand-et më të njohura ndërkombëtare, duke filluar me:

Këpucët

Këpucë sipas tendencave më të fundit të modës, për çdo grupmoshë dhe nga çdo markë e famshme, si:

Veshjet

Veshjet në Luiseta janë të shumëllojshme, duke filluar me pantallonat, këmishat, xhupat, fustanet etj.

Secila grupmoshë, e secilës gjini mund të gjejë te ne veshjet që i përshtaten më së miri, duke filluar me veshjet e përditshmërisë, por edhe me veshjet për evente të caktuara, të veçanta për ju.

Femrat mund të gjejnë shumëllojshmëri veshjesh nga Brand-et më të përzgjedhura, si:

Brand-et më të famshme të veshjeve për meshkuj, nuk mund të mungojnë në Luiseta:

 

Një vend shumë të rëndësishëm në Luiseta zënë çantat, ndaj jemi përpjekur dhe përpiqemi vazhdimisht të diferencojmë në markë, cilësi dhe çmime, për të sjellë pranë “të dashuruarve” pas çantave trendet më të fundit dhe në kohë rekord.

Mjafton të hapni galerinë e çantave në Luiseta dhe e shumëdëshiruara do të bëhet menjëherë e juaja!

Zgjidhni ndërmjet markave prestigjioze, si:

 

Luiseta ofron atë që ju kërkoni, ndaj kërkoni aty ku preferencat tuaja marrin vulën e markave ndërkombëtare!

Share it if you like it!