+355695188888 info@luiseta.com
Select Page

Modele të fustaneve ideal për mbrëmje!

Jo të gjithë fustanet që vishen gjatë ditës janë adekuat edhe për mbrëmje, madje ka të tillë të cilët duhet të vishen vetëm gjatë mbrëmjeve.

Luiseta ka përgatitur një listë të fustaneve të cilët janë në trend kohët e fundit, dhe preferohet t’i vishni gjatë kokteileve, eventeve, apo daljeve me shoqëri, gjithmon vetëm në mbrëmje! 😉

Këto fustane janë të punuar me dorë nga marka e famshme dhe e dedikuar vetëm në prodhimin e fustaneve dhe kostumeve cerimonial, Musani.

Kush është Musani?

Maison Musani është emblema e rrobaqepësisë që, sezon pas sezonit, krijon koleksionet e saj duke eksperimentuar me modën e fundit, dhe në të njëjtën kohë duke i qëndruar besnik traditës.

Një markë që dëshiron të adresojë një klientelë heterogjene, duke diversifikuar koleksionet.

Nga Couture në Le Damigelle, duke kaluar përmes Musani Curvy dhe Musani Uomo, fija e përbashkët është gjithmonë cilësia, për të goditur dhe emocionuar personin që e vesh.

100 vjet stil, hulumtim dhe hijeshi.

Luiseta.com ka ekskluzivitetin e kësaj marke në Shqipëri.

Tani fustanet e Musani-t mund ti përballoj kushdo që do të vishet plot stil dhe hijëshi me këtë markë

Lluksi!

Më poshtë keni një galeri me imazhe të fustaneve të Musani-t, dhe një link ku mund të klikoni dhe të shikoni të gjithë koleksionin e fustaneve që gjenden te Luiseta.com.

Klikoni këtu për të parë të gjithë modelet!

Share it if you like it!