fbpx
+355695188888 info@luiseta.com
Select Page

Blog

Follow Along
Kush është Luiseta?

Kush është Luiseta?

"Thyej rregullat e modës dhe tregoji botës stilin tënd unik! Bashkohu me Luiset-ën dhe dominoji Trend-et dhe Brend-et!" - Kjo është motoja e Luiset-ës! Qëllimi i Luiset-ës është ti shërbejë komunitetit duke i ofruar një gamë të gjerë produktesh...

read more
Modele të fustaneve ideal për mbrëmje!

Modele të fustaneve ideal për mbrëmje!

Jo të gjithë fustanet që vishen gjatë ditës janë adekuat edhe për mbrëmje, madje ka të tillë të cilët duhet të vishen vetëm gjatë mbrëmjeve. Luiseta ka përgatitur një listë të fustaneve të cilët janë në trend kohët e fundit, dhe preferohet t’i...

read more
Si t’ia hedhësh paq prillit me këto 4 kombinime

Si t’ia hedhësh paq prillit me këto 4 kombinime

Prilli është kaq pranë, po aq sa edhe dilemat tuaja të radhës: Çfarë të vesh? Nëse nuk keni as edhe frymëzimin më të vogël, ky artikull do t’ju vijë në ndihmë me disa formula të gatshme kombinimi, nisur nga çfarë preferojnë të veshin gratë më me...

read more
Share it if you like it!
× How can I help you?