+355695188888 info@luiseta.com
Select Page

Blog

Follow Along

Emerging Trends Every Woman Should Know About Handbags

Emerging Trends Every Woman Should Know About Handbags Bags can either make or break an outfit. Gals who are into bags know this fact and are very much careful in picking up the bag that could suit their outfits. If you are someone who is greatly...

read more
How Do You Pick The Perfect Purse?

How Do You Pick The Perfect Purse?

How Do You Pick The Perfect Purse? Purses are not simply easy add-ons, but practical sporting cases which can give you a specific style feel once in a while. A handbag (purse) is something that may be needed on a daily basis and for that reason you...

read more
Tips for Buying Fashion Shoes Online

Tips for Buying Fashion Shoes Online

Tips for Buying Fashion Shoes Online Buying fashion shoes on line is an option that many consumers are choosing these days. If you are also thinking about buying your style shoes on-line, we advocate which you know a few recommendations first....

read more
Kush është Luiseta?

Kush është Luiseta?

"Thyej rregullat e modës dhe tregoji botës stilin tënd unik! Bashkohu me Luiset-ën dhe dominoji Trend-et dhe Brend-et!" - Kjo është motoja e Luiset-ës! Qëllimi i Luiset-ës është ti shërbejë komunitetit duke i ofruar një gamë të gjerë produktesh...

read more
Modele të fustaneve ideal për mbrëmje!

Modele të fustaneve ideal për mbrëmje!

Jo të gjithë fustanet që vishen gjatë ditës janë adekuat edhe për mbrëmje, madje ka të tillë të cilët duhet të vishen vetëm gjatë mbrëmjeve. Luiseta ka përgatitur një listë të fustaneve të cilët janë në trend kohët e fundit, dhe preferohet t’i...

read more
Si t’ia hedhësh paq prillit me këto 4 kombinime

Si t’ia hedhësh paq prillit me këto 4 kombinime

Prilli është kaq pranë, po aq sa edhe dilemat tuaja të radhës: Çfarë të vesh? Nëse nuk keni as edhe frymëzimin më të vogël, ky artikull do t’ju vijë në ndihmë me disa formula të gatshme kombinimi, nisur nga çfarë preferojnë të veshin gratë më me...

read more
Share it if you like it!