+355695188888 info@luiseta.com
Select Page

Atlete Për Femra: 20 Modele Që Do Ju Rrisin Stilin Me Pak Lek!

Me siguri keni parë shumë atlete për femra, por asnjë nuk ua ka mbushur mëndjen ta blini!

Disa prej pamjes jo shumë trendy, disa prej çmimit, dhe të tjera prej cilësisë së dobët. Të gjitha femrat dashurojnë të veshin atlete, jo vetëm për komoditin që ofrojnë por edhe për stilin dhe lehtësinë që kanë për tu kombinuar. Atletet nuk duhet të jenë vetëm për veshje sportive, një atlete ideale mund të kombinohet me një fustan dhe ta bëj veshjen tuaj më “fashionable”, të përditëshme dhe shumë komode!
Ditët e sotme është bërë e vështirë të gjesh atlete cilësore, të bukura dhe me pak Lek.
Por sot është dita juaj me fat!
Luiseta ka nxjerrë 20 modele atletesh për femra që do ju rrisin shumë stilin me pak Lek.
Dhe jo vetëm kaq, ecja juaj do jetë shumë komode, ju do keni një model shumë të veçantë që të gjitha shoqet do ju xhelozojnë 😉, tani i përfitoni me super çmim dhe transportin FALAS!
Bli online atlete për femra tani për
 19 Euro ose 2′
400 Lek ju mund të bëni tuajat

secilin nga këto modele.

Përfitoni nga kjo Super Ofertë!

Sasia e këtyre atleteve është e limituar prandaj duhet të nxitoni ti porosisni nëse ju kanë pëlqyer.
Porosinë mund ta bëni nëpërmjet

Facebook-ut duke klikuar mbi butonin Facebook


Nëpërmjet
Instagramit duke klikuar mbi butonin Instagram


Gjithashtu Luiseta ka edhe websitin e saj ku ju mund të shikoni të gjithë gamën e gjerë të produkteve duke klikuar mbi butonin më poshtë!

 

Porosia ju vjen brënda ditës në adresë, pagesën mund ta bëni me para në dorë kur merrni porosinë, dhe më e mira është se keni mundësi ndërrimi me një masë ose produkt tjetër nëse produkti nuk ju rri mirë!

Luiseta.com, We Love You!

Atlete, atlete per femra, atlete per femra, atlete per femra, atlete per femra, 
atlete per femra, atlete per femra, 
atlete per femra, atlete per femra, atlete per gra, atlete per gra, atlete per gra, 
atlete per gra, atlete per gra, 
atlete per gra, 
atlete per gra,
atlete per vajza, atlete per vajza, atlete per vajza, atlete per vajza, atlete per vajza, 
atlete per vajza,
Bli online, atlete adidas,. atlete nike, atlete sportive, atlete te mira,
atelte te liram atlete te bukura,
atlete me ulje, 
atlete me ulje, atlete me ulje, atlete me ulje, bli online atlete per femra, bli online atlete per femra, 
bli online atlete per femra, bli online atlete per femra, bli online atlete per femra, bli lire, bli lire, 
bli lire, bli lire, bli lire, bli atlete online, bli atlete online, bli atlete online, bli atlete online,
dyqan opnline,
dyqan online, 
dyqan online, 
dyqan online, dyqan online, kepuc per vajza, kepuc per vajza, kepuc per vajza, kepuc per vajza, kepuc per gra, 
kepuc per gra, kepuc per gra, kepuc per gra, kepuc per gra, movida, movida.al, movida.al,
vicino, vicino, vicino, aladani.al,
aladini.al, bli lire dhe mire, bli lire dhe mire, bli lire dhe mire, bli lire dhe mire, bli lire dhe mire
Share it if you like it!